Samenwerken smaakt naar meer

Samenwerken en onze passie delen met professionals

UW VRAAG

Een brede selectie van de beste kwaliteit, tegen een faire prijs en met persoonlijke service die staat als een huis. Voel je je aangesproken? Lees dan snel verder.

ONZE VISIE

Fruitsalades, rauwkostsalades, vers seizoensfruit of specialiteiten, we leveren het allemaal. En we denken maar wat graag met je mee over hoe het nog beter en slimmer kan.

Vers fruit, fruitsalades en rauwkostsalades voor de groothandel, specialist, horeca en cateraar, de beste kwaliteit vanuit één adres geleverd.

Fruitsalades, handgesneden van het beste fruit

Consumenten worden zich steeds bewuster van het belang van een gezonde levensstijl. Vaste eet-momenten verdwijnen en men wil op elk moment van de dag kunnen kiezen. FruitCup biedt fruitsalades aan in consumentenverpakkingen van 185 en 400 gram en voor de grootverbruiker in een verpakking van 1000 gram en groter. Bestellingen van voor 12 uur 's middags worden dezelfde dag geleverd. Hoe vers wil je het hebben?

  • diverse maten en verpakkingen
  • direct beschikbaar voor consumptie
  • een kleurrijke presentatie
  • vrij van conserveermiddelen

Onze snelle werkwijze en frequente levering garandeert optimale versheid met behoud van vorm, kleur en smaak. Wil je ontdekken wat we voor jou kunnen betekenen?

Vergaderfruit

Rauwkostsalades, vers en met zorg bereid

Net als onze fruitsalades worden onze rauwkostsalades vers gesneden en bereid met de beste ingrediënten. Voor consumenten brengt FruitCup rauwkostsalades op de markt in verschillende verpakkingshoeveelheden van 200, 400 en 1000 gram. Ons assortiment bestaat uit meer dan 15 varianten waaronder:

  • Waldorfsalade
  • Komkommmer-dille salade
  • Italiaanse Rauwkostsalade
  • Hollandse Rauwkostsalade

Onze snelle werkwijze en frequente levering garandeert optimale versheid met behoud van vorm, kleur en smaak. Wil je ontdekken wat we voor jou kunnen betekenen?

Grootverbuik - handig om te weten

Groothandel of grootverbruiker?

NAAR WENS

FruitCup levert dagelijks verse fruitsalades en fruit
componenten aan diverse grootverbruikers. Wij leveren onze producten in elke gewenste verpakking, bewerkt naar de wensen van de klant.

GROOT FORMAAT

Alle fruit- en rauwkostsalades kunnen in bakken van 2 kilo geleverd worden in de door u gewenste samenstelling, snijgrootte en hoeveelheid. Voor de grootverbruiker leveren we zelfs emmers van 3,5 kilo.

Wij in het kort

Fruitcup en Kwaliteit

NAAR WENS

Door onze flexibele werkwijze kunnen wij, in overleg met u, de door u gewenste fruitsoorten snijden op maat. Verpakt in diverse hoeveelheden, geschikt voor elk moment.

Wij leveren onze producten via diverse groothandels en ook rechtstreeks aan retailers, grootverbruikers en horeca. Levering doen we met eigen gekoeld transport.

KWALITEIT

Al onze producten worden verwerkt volgens HACCP normen zoals ze beschreven zijn in het Handboek ‘hygiënecode groenten- verwerkingsbedrijven’.

Wij beschikken over een gekoelde HACCP ingerichte productieruimte en kunnen herkomst op alle niveaus traceren. Tevens laten wij onze producten op regelmatige basis onderzoeken door een extern bacteriologisch controlebureau.